Back Back Nieuws

Palace Hotel Noordwijk benoemt nieuw personeel

25 september 2007
Palace Hotel in Noordwijk maakt bekend dat Martijn Beekhuis per 1 augustus 2007 is benoemd tot general manager en Tanja Hempenius als director of sales & marketing. Hiermee maakt president directeur Eugène de la Croix weer een belangrijke stap in de toekomst voor het Palace Hotel.

Een jaar geleden werd Martijn Beekhuis (37) in het kader van een grote herpositionering en reorganisatie van het Palace Hotel aangetrokken als director of sales & marketing. Hij slaagde er in om samen met het managementteam de bezettingsgraad met 20 procent op te krikken. Beekhuis werd als sales & marketing director met ervaring bij Carlton Hotel Collection, Golden Tulip, Bilderberg, Tuschinski en Pathé aangetrokken. Tanja Hempenius, die eerder werkzaam was bij Carlton Hotel Collection, Hotels van Oranje en Center Parcs, volgt Martijn op.

Beekhuis: “Onder de vleugels van Eugène de la Croix heb ik een droomstart gehad bij Palace Hotel. Samen met onze zeer gemotiveerde collega’s heb ik de weloverwogen uitgestippelde nieuwe strategie in gang kunnen zetten - met fantastische resultaten! De komende maanden zal ik meer taken van Eugène de la Croix overnemen, daar hij inmiddels ook het gebouwbeheer heeft overgenomen en zich meer zal toeleggen op de lange termijn visie en de controle en aansturing van ons team.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!