Palace Hotel neemt afscheid van de Radisson Hotel GroupPalace Hotel neemt afscheid van de Radisson Hotel Group
Back Back Nieuws

Palace Hotel neemt afscheid van de Radisson Hotel Group

26 november 2020

Per 1 januari 2021 maakt het Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee geen deel meer uit van de Radisson Hotel Group. Sinds 2014 was het hotel op basis van een franchisecontract aangesloten bij het merk Radisson Blu. Afgelopen zomer is de keuze gemaakt om als zelfstandig hotel verder te gaan.

Palace Hotel gaat eigen koers varen

André Aaij, General Manager van het hotel, vertelt: ‘We hebben zeven mooie jaren gehad als franchisenemer van deze internationale hotelgroep. Het is een goede en leerzame periode geweest, waarin we veel gehad hebben aan met name de kennis binnen zo’n professionele keten.’ De aankomende jaren gaat het hotel verder als stand alone hotel. Met goed overleg met de keten zijn de medewerkers van het hotel tot de conclusie gekomen dat per 1 januari 2021 de wegen tussen beiden gaan scheiden. Het Palace Hotel gaat zjin eigen koers weer varen met het team van experts dat zij in huis hebben of extern aan hun verbonden is.

Palace Hotel als zelfstandig hotel

Het Palace Hotel is geopend in 2001 en is altijd een zelfstandig hotel geweest. André Aaij is sinds 2010 General Manager van het hotel. Hij heeft het hotel zowel als zelfstandige en als onderdeel van de RHG mogen leiden. André vertelt zelf over het besluit: ‘We gaan vol goede moed aan de slag om te doen waar we goed in zijn: gasten een prettig verblijf laten ervaren. Dus ook met de aangepaste omstandigheden en mogelijkheden van dit moment. We kijken uit naar 2021.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!