Back Back Nieuws

Palace Hotel aangesloten bij Great Hotels of the World

08 maart 2011
Het Palace Hotel Noordwijk aan Zee kondigt met trots aan dat zij sinds kort is aangesloten bij Great Hotels of the World – Premium Collection. Gekozen vanwege de uitzonderlijke meeting faciliteiten, wordt het hotel gepresenteerd in het volgende nummer van Great Hotels of the World Meetings, Incentive & Corporate Travel Collection Directory.

 

Vanuit het hoofdkantoor van Great Hotels of the World in de UK biedt deze organisatie wereldwijde hotelreserveringen en Sales & Marketing services aan voor exclusieve, onafhankelijke hotels en resorts in specifieke markten.

 

MICE markt

Om lid te worden van Great Hotels of the World worden uitzonderlijke hotels uitgenodigd met herkenbare niche lifestyle doelgroepen. Door lid te worden van Great Hotels of the World brengt het Palace Hotel zichzelf onder de aandacht in o.a. de UK MICE Markt en volgen er nog vele andere landen.

 

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 120 kamers met airconditioning, 13 vergaderzalen met daglicht & airconditioning en gratis draadloos internet. Na een vergadering kunnen de gasten in het Wellness Center of de Fitness club van het Palace Hotel ontspannen. Het Hotel biedt verschillende mogelijkheden om culinair te genieten tijdens uw verblijf in de hotelbar of in één van de verschillende restaurants.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!