Pak een terrasje voor het goede doelPak een terrasje voor het goede doel
Back Back Nieuws

Pak een terrasje voor het goede doel

30 augustus 2021

Om meer geld op te halen voor Swim to Fight cancer ’s-Hertogenbosch is Karin Rademaker als eerste restaurant in ’s-Hertogenbosch, in zee gegaan met Scoor voor je Club, een initiatief dat de sport en goede doelen structureel wil ondersteunen op een innovatieve manier.

Karin Rademaker van Hotel Central zwemt op 12 september a.s. mee in Team Rotary voor. Dit 2 km lange zwemevent van het Vughtereiland naar de Tramkade heeft als doel zoveel mogelijk donaties op te halen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Onder het motto 'Koop Lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf!' kun je op het sfeervolle pop up terras van Hotel Central, Cé bij Dieske, terecht. Als je daar wat komt eten of drinken spaar je automatisch een mooi bedrag via Scoor voor je Club.

Hoe werkt het?

Scoor voor je Club werkt simpel: als je Swim to Fight cancer wil steunen, installeer je de Digitale Clubkaart van Team Rotary op je telefoon. De kaart kun je vinden op scoorvoorjeclub.nl. Het innovatieve is dat je geen account hoeft aan te maken en geen persoonsgegevens hoeft te delen, maar dat je zelf een verbinding legt met je bank, zodat Scoor voor je Club een melding kan krijgen van je bank dat je een aankoop hebt gedaan bij een deelnemende Partner, zoals Cé Bij Dieske.

Iedere consument beslist zelf hoe het geld in de digitale spaarpot van Scoor voor je Club verdeeld wordt. De helft van het gescoorde spaartegoed gaat maandelijks automatisch naar het goede doel of de sportclub(s) die de consument kiest. Met de andere helft sparen consumenten voor zichzelf. Daarmee kunnen zij onder andere sparen voor de contributie van een sportclub of voor een extra bijdrage aan Swim to Fight cancer.

De samenwerking is afgelopen vrijdag gestart. 3% van alle omzet die tot aan het einde van dit pop-up terras ( 26 september) gemaakt wordt, komt ten goede komt aan de Swim to fight cancer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!