Back Back Nieuws

Paaspop: de plek 'where business meets festival pleasure'

23 maart 2015
Paaspop is sinds jaar en dag de officiële opener van het festivalseizoen. Het festival wat dit jaar plaats vindt op 3, 4 en 5 april kun je nu ook bezoeken met relaties. Tijdens het paasweekend verrijst in de Brabantse polder nabij Schijndel, een stad waar in drie dagen tijd ruim 60.000 mensen zich onderdompelen in een wereld van muziek, theater, literatuur, straatartiesten en stand-up comedy. In een Las Vegas-setting met een skyline van circustenten laat Paaspop nationaal en internationaal gerenommeerde artiesten schitteren.

Festival traktatie
Je relaties trakteren op een festival-ervaring? Wil je netwerken met gelijkgestemde bedrijven en ondernemers? En genieten van topartiesten als Anouk, Kensington, Racoon, Di-rect, Dotan en Jett Rebel? Dat kan. Als skyclubber beleef je samen met je genodigden Paaspop op grote hoogte in de skylounge en op het skydeck.

Paaspop Skylounge
Skyclub leden krijgen toegang tot de Paaspop Skylounge. Een speciale ruimte die onzichtbaar is verwerkt in de skyline van het festival, waar vanuit je op 6 meter hoogte zicht hebt op het hart van het festivalterrein. Hier geniet je van food on demand en is de drank inclusief. Ook zullen er speciale en exclusieve optredens plaatsvinden in de Skylounge.

Prijs per persoon, per dag: €250,00 (exclusief btw). Kaarten zijn per dag verkrijgbaar. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar om het arrangement exclusief te houden. Kijk hier voor meer informatie.

Fotocredits: Paaspop

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!