Duinhutten Loonsche LandDuinhutten Loonsche Land
Back Back Nieuws

Overnachten na evenement in jubilerende Efteling

20 juni 2017

De Efteling bestaat dit jaar 65 jaar. Op 31 mei werd dit gevierd met onder andere de opening van het nieuwe Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Met de opening van de nieuwe verblijfsaccommodatie heeft de Efteling in totaal 3.000 bedden en is blijven slapen na een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement nog nooit zo makkelijk geweest.

3.000 Bedden

Overnachten in combinatie met een evenement, zoals een training of vergadering, kan in de Efteling al sinds 1992. Toen opende het viersterren Efteling Hotel met 450 bedden in 122 kamers en vijf sfeervolle vergaderzalen. In 2009 kwamen daar 1.550 bedden verdeeld over 254 accommodaties, acht groepsaccommodaties en twee zakelijk in te zetten ruimtes in het viersterren Vakantiepark Efteling Bosrijk bij. De 1.000 bedden in het nieuwe Vakantiepark Efteling Loonsche Land worden sinds twee weken beslapen en zijn verdeeld over een hotel, 65 vakantiewoningen, 20 themakamers en groepsaccommodatie de Schaapskooi.

De vakantieparken en hotels van de Efteling bieden een uitvalsbasis voor meerdaagse bijeenkomsten als vergaderingen en beurzen, maar ook om te overnachten na een zakelijke bijeenkomst of personeelsfeest. Dit alles op loopafstand van het Efteling Park, met nog eens 17 evenementenlocaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!