Overnachten na een event: 4 tipsOvernachten na een event: 4 tips
Back Back Nieuws

Overnachten na een event: 4 tips

22 oktober 2019

Heb je jouw kaartjes voor dat ene toffe event eindelijk op zak en is het tijd om een planning te maken? Dan is de kans groot dat je ook wel in de omgeving zou willen overnachten. Zo kun je op en top genieten van het event en hoef je jezelf vervolgens geen zorgen te maken over de rit naar huis. Gelukkig hoeft zo’n overnachting in de omgeving helemaal niet duur te zijn: we geven je dan ook een aantal handige tips waarmee jij zo een goedkope overnachting geregeld hebt. 

1. Ga op zoek naar een last minute

Bijna ieder hotel in de omgeving van het event heeft wel een toffe last minute actie waar je jouw kamer (soms zelfs inclusief ontbijt) voor een prikkie van de standaard prijs kunt reserveren. Struin dus een paar weken van te voren vast alle verschillende hotelketens af en bekijk de last minute acties die zij in die periode hebben lopen. Het kan je zomaar een paar tientjes schelen!

2. Ga voor ontbijt!

Veel locaties bieden de mogelijkheid tot een ontbijt aan; en hoewel je op dit moment misschien liever op de kosten wilt besparen, is dit toch echt wel een slimme optie om aan te vragen. Wanneer je de ochtend na een evenement opstaat heb je waarschijnlijk weinig zin, tijd of energie om boodschappen te gaan doen om een ontbijt te maken. De kans is groot dat je uiteindelijk op een terras eindigt of een broodje bij het tankstation haalt. Dat hotel ontbijt is dan niet alleen een heel stuk goedkoper; maar ook een stuk lekkerder en gezonder!

3. Gebruik verschillende apparaten

Ben je op zoek naar een mooie actie voor een overnachting? Gebruik dan verschillende apparaten. Het kan zomaar eens zo zijn dat er tijdens het zoeken wat verandert in de actievoorwaarden (of prijzen) wat jij op hetzelfde apparaat over het hoofd blijft zien. Begin je zoektocht bijvoorbeeld op je smartphone, en maak je boeking uiteindelijk via de laptop of tablet. Het zou zomaar eens een paar tientjes kunnen schelen!

4. Bereid jezelf goed voor

Zorg er natuurlijk voor dat je alle zaken goed geregeld hebt. Zorg dat je belangrijke papieren thuis laat zodat deze niet zomaar op een hotelkamer rond hoeven te blijven slingeren, en pak je koffer bewust in. Zo weet je zeker dat je op locatie geen nieuwe spullen aan hoeft te schaffen, en kun je optimaal van zowel het event als de overnachting genieten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!