Overnachten bij ZwierOvernachten bij Zwier
Back Back Nieuws

Overnachten bij Zwier

22 mei 2018

'Zwier is meer dan een vergaderlocatie. Wij geloven dat men effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent en met onze locatie willen we dit graag mogelijk maken,' aldus Yordi de Bruin, mede-oprichter van Zwier. 'Naast effectieve meetings wil onze locatie ook inspireren om ontspanning toe te voegen aan een dag. Dit kan heel simpel door gebruik te maken van het buitenterrein met vele mogelijkheden of door het water op te gaan. Overnachten bij Zwier behoort ook tot de mogelijkheden. En dit op een bijzondere manier, namelijk in luxe tenten.'

Open karakter

Overnachten op deze plek geeft de mogelijkheid om echt los te komen van de dagelijkse gang van zaken. De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten. En er is hiervoor gekozen door hun eenvoud en het open karakter ervan. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. De tenten hebben veel comfort en een fijne sfeer.

Iedere Zwier tent is voorzien van echte houten vloer, goede boxsprings en een zithoek met koelkast en kluisje. Bij een overnachting wordt een gezond ontbijt geserveerd. Op het terrein staan 18 tenten en een superdeluxe sanitair gebouw. Een frisse ochtendduik behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!