Back Back Nieuws

Overeenkomst CEVA Logistics en Ahoy

13 februari 2009
CEVA Logistics, wereldwijd toonaangevend als supply chain management bedrijf, en Ahoy hebben onlangs een overeenkomst getekend voor de logistieke dienstverlening rondom de beurzen en evenementen die in de Rotterdamse accommodatie plaatsvinden.

Voorbeelden van beurzen die in Ahoy plaatsvinden zijn Europort, InfraTech en Industrial Maintenance. Het partnership geldt voor meerdere jaren en zal starten per 1 juli 2009.

Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business to Business Events van Ahoy Rotterdam: "Wij zochten naar een ervaren partij in logistieke processen en die ons de nodige support levert naar en op locaties waar wij Ahoy-beurzen organiseren. Verder vinden wij transparantie in een partnerrelatie erg belangrijk. Wij denken in CEVA Showfreight een uitstekende logistieke partner gevonden te hebben die op pro-actieve wijze met ons en onze klanten meedenkt om alle afhandeling in goede banen te leiden. Met name doorslaggevend vonden wij dat CEVA gewend is het logistieke proces in bredere zin te bekijken waardoor optimalisatie gewaarborgd is".

Pierre Girardin, Managing Director van CEVA Logistics France, Benelux & Nordics vult aan: "Dit partnership met Ahoy, een van de meest toonaangevende evenementenlokaties in Nederland, bevestigt de toegevoegde waarde van onze specialisten van CEVA Showfreight. Evenementenlogistiek wordt gekenmerkt door vele praktische uitdagingen die veelal onder hoge tijdsdruk gerealiseerd dienen te worden. Wij verheugen ons er enorm op om onze expertise daarin nu ook in te zetten voor Ahoy en haar klanten."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!