Outdoor pop-uprestaurant bij Paviljoen PuurOutdoor pop-uprestaurant bij Paviljoen Puur
Back Back Nieuws

Outdoor pop-uprestaurant bij Paviljoen Puur

30 juli 2020

Bij Paviljoen Puur, net buiten Amsterdam, kun je aanschuiven voor een lunch of diner midden in het groen. Het vakantiegevoel krijg je er gratis bij. Bij paviljoen bij Fort Diemerdam worden jaarlijks honderden feesten en evenementen gevierd. Deze zomer kunnen gasten er elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag aanschuiven voor een diner in een festivalachtige setting. Op zaterdag en zondag kun je ook komen lunchen op deze unieke locatie.

Historische plek

Paviljoen Puur is een locatie bomvol historie. Letterlijk, want ooit lagen hier duizend bommen en granaten opgeslagen. Het paviljoen ligt bij Fort Diemerdam en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. UNESCO heeft de Stelling in 1996 op de Lijst van Werelderfgoed opgenomen vanwege haar waarde voor de mensheid.

Viergangenvakantie

Een romantisch diner-voor-twee of een bijpraat-etentje met vrienden: in de grote tuin van Paviljoen Puur zijn groepen tot tien personen welkom. Na een glas bubbels en een heerlijk voorgerecht wil je eigenlijk nog maar één ding: nooit meer weg. Hoeft voorlopig ook niet, want daarna volgen nóg twee of drie heerlijke gangen. Een diner hier voelt als een minivakantie. Uiteraard volgt Paviljoen Puur de richtlijnen van de overheid omtrent COVID-19.

Luxe overkappingen

Paviljoen Puur beschikt over luxe overkappingen en heaters waardoor je ook welkom bent als het weer niet meezit. Ook kan er door een aantal gasten binnen worden gegeten.

Tafel reserveren

Het outdoor pop-uprestaurant van Paviljoen Puur is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Reserveren kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!