Outdoor collega contactmomenten tijdens Bikes, Boats & CastlesOutdoor collega contactmomenten tijdens Bikes, Boats & Castles
Back Back Nieuws

Outdoor collega contactmomenten tijdens Bikes, Boats & Castles

11 september 2020

BeachEvents.nl ziet een enorme toename in aanvraag van outdoor events. Nu blijkt dat er in de buitenlucht amper besmettingen plaatsvinden durven steeds meer bedrijven hun events in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Nikki Sewalt van BeachEvents.nl ziet een enorme stijging in aanvragen voor events uitgevoerd in de maanden september, oktober en november. Vandaar dat de outdoor events worden uitgebreid met events die passen bij dit jaargetijde. Ook zullen de events tot en met november doorlopen.   

BeachEvents.nl heeft zelfs een top 3 outdoor coronaproof activiteiten opgemaakt: 

  1. Bikes, Boats & Castles (Haarlem-Heemstede) 
  2. Escape Nature  (Kennemerduinen) 
  3. Nature XL (Spaarnwoude) 

Bikes, Boats & Castles

Eén van onze nieuwe concepten is ‘Bikes, Boats & Castles’, waarbij een interactieve tocht met speciale E-choppers en sloepen wordt gemaakt over het Spaarne naar het historische ‘Slot Heemstede’.

Men verzamelt bij de ‘Molen de Adriaan’ in Haarlem. Van hieruit gaat de helft van de groep te water in sloepjes. Per sloep kunnen er zes personen (in plaats van de twaalf personen die normaal op een sloep passen) coronaproof (!) op weg gaan. Wanneer het te koud wordt op de sloepen kunnen we overstappen op overdekte rondvaartboten.

De andere helft van de groep begint de tocht met onze groenen E-bikes of E-choppers. Hen staat een mooie route vol opdrachten te wachten. Beide tochten brengen de groepen naar ‘Slot Heemstede’.

Op deze prachtige locatie zijn vele activiteiten mogelijk. Dit kan variëren van helemaal zen worden met onze mindlounge tot workshops over thuiswerken en 1,5 meter teambuildingactiviteiten. Natuurlijk is een gezamenlijk lunch of diner ook mogelijk.

Contactmomenten

Het doel van deze activiteit? Contactmomenten realiseren. Mensen hebben lang genoeg thuisgewerkt zonder echte contactmomenten. De contactmomenten moeten nu extra speciaal zijn om deze zo lang mogelijk in gedachte te houden om zo die belangrijke binding van collega’s te behouden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!