Back Back Nieuws

Oseven viert 7-jarig jubileum met 'ONE OSEVEN'

09 januari 2014
Spaces Amsterdam was op 7 januari 2014 'the space to be'. Hier vond dit jaar de jaarlijkse 'get together' van Oseven, happening and food plaats. Vrienden van Oseven genoten van new food and new drinks ontwikkeld voor 2014 door de chefs. Ook werd er vooruitgeblikt naar 2014 waarin Oseven onder andere te vinden zal zijn tijdens het ABN AMRO WTT, CHIO Rotterdam, WK Hockey en Beach volleybal.

ONEOSEVEN
Zeven jaar Oseven is de ultieme reden voor een feestje. In 2007 opgericht en onderdeel van de thans 107-jarige Koninklijke Van den Boer Groep. Reden dus voor een ‘bunch of inspiration’: ONEOSEVEN ofwel 107. Dit boek laat 107 trends, hotspots, inspirators, producten, venues en gerechten, verdeeld over zeven werelden, zien die ons elke dag inspireren om de ‘ultimate experience’ voor onze gasten neer te zetten. Samen met OneOseven is vanaf 8 januari ook de inspiratieblog: osevenhf.blogspot.com live. De eerste twee exemplaren werden uitgereikt aan de twee olympisch- en wereldkampioenen: hockey babes Ellen Hoog en Eva de Goede.

De 7 werelden van Oseven
Oseven: ‘Binnen Oseven staan zeven werelden centraal. Wij ervaren 3 windrichtingen (Club, Explore, Vintage) en bewandelen drie overlappende velden (Edge, Vitalogy, Dark). Het epicentrum is de wereld van Oseven, de kern waaruit onze aarde beweegt. Ons product is onderverdeeld in deze zeven beleveniswerelden. `Deze werelden dienen als een landkaart om onze partners en opdrachtgevers  de mogelijkheden van events te verbeelden. Samen creëren we het ultieme evenement: uniek, eigenzinnig en beyond your imagination.’

Fotografie: Erik Jansen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!