Back Back Nieuws

Oseven verzorgt opening pand SAP Nederland

21 januari 2008
SAP Nederland, het internationale softwarebedrijf, opende 11 en 12 januari haar nieuwe pand in ‘s-Hertogenbosch. Oseven happening and food verzorgde dit evenement dat de eerste dag bedoeld was voor relaties en officiële genodigden en de tweede dag in het teken stond van de medewerkers.

Het nieuwe kleurrijke en moderne pand, dat met zes verdiepingen een opvallende verschijning is langs de A2, vroeg om een bijzondere opening. Tijdens de officiële openingshandeling door SAP Nederland directeur Marinus ter Laak, burgemeester Rombouts van ’s-Hertogenbosch en Leo Apotheker, vice CEO & president CSO bij SAP AG, draaiden vier vrouwelijke acrobaten hoog in het atrium van het nieuwe pand hun rondjes. Presentaties en acts wisselden elkaar vlot af waardoor de aandacht voor beiden niet verslapte.

SAP koos voor het evenement het thema PROUD. Manon Pulles van SAP: “Dit staat voor Provide Relations and Ourselves an Unique Destination. Wij zochten een partner die begreep wat wij hiermee bedoelden.” De organisatie van het evenement koos hierna voor Oseven.

Pulles: “We wilden onze relaties en medewerkers het nieuwe pand op een bijzondere manier laten beleven. Zowel het entertainment als de catering moesten naadloos aansluiten op het thema en toegevoegde waarde leveren. Oseven vertaalde deze wens in precies de juiste beleving en stelde een concept voor op basis van de zintuigen proeven, voelen, ruiken, horen en zien.”

Oseven benaderde Marc van Laere Producties om gezamenlijk twee dagen vol entertainment en culinaire verrassingen te organiseren. Op vrijdag verzorgde Oseven op verschillende etages rondom het atrium meerdere foodconcepten. Voornamelijk handzame kleine gerechten die de hele avond door genuttigd konden worden. Verder was er een speciaal A la carte PROUD to Serve gedeelte, gerechten bereid volgens de methode van moleculair koken, life cooking en het Help Yourself buffet waar gasten zelf naar eigen smaak een samenstelling van gerechten konden maken.

Zaterdag stond in het teken van familie en vrienden. Ruim 800 gasten, waarvan 300 kinderen genoten van deze bijzondere dag. Ook hier werden alle zintuigen wakker geschud. Met genoeg entertainment voor de kinderen en de speciale kindersmulhoek waar ze zelf hun pannenkoek en taartjes konden versieren.

Erwin Verschoor, algemeen directeur van Oseven: “Deze opdracht paste precies bij de nieuwe richting die ons bedrijf is ingeslagen. Door de vele mogelijkheden die dit pand biedt, hebben wij kunnen laten zien waar Oseven voor staat; belevend eten en drinken. Het contact met SAP verliep bijzonder prettig en de reacties van de gasten waren zeer positief.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!