Back Back Nieuws

Oseven verzorgt catering voor 50.000 man

21 juli 2009
Oseven happening and food heeft tijdens het afgelopen World Port Tournament in Rotterdam ruim 50.000 bezoekers verzorgd met belevend eten en drinken. Op het terrein van honkbalclub Neptunes kon men genieten van het Nederlands honkbalteam dat dit jaar een succesvolle tweede plaats behaalde. Voor de honkballiefhebbers was er een ruime keuze aan eet- en drinkmogelijkheden.

 

Zo konden de aanwezigen in het Foodexperience kiezen uit Oosterse gerechten, snack items en belegde broodjes. Aangrenzend aan het Foodexperience lag het Oseven-restaurant waar een 3-gangenmenu werd aangeboden. Projectleider Jasper Geijsen kijkt tevreden terug: 'Het is elke keer weer een leuke uitdaging om zoveel bezoekers culinair te verrassen en te verwennen. Ons aanbod sloeg goed aan en de sfeer was top!'

 

Na het CHIO en het ABN AMRO Tennis Tournament is dit het derde grote sportevenement waar Oseven actief is geweest in 2009. ´Dankzij onze jarenlange ervaring met het verzorgen van hospitality tijdens dit soort evenementen kunnen we de gasten altijd een beetje extra bieden. Zo ook tijdens deze editie van het WPT.´aldus Algemeen Directeur Erwin Verschoor.

 

Komende zomermaanden is Oseven ondermeer actief tijdens de Robeco Zomerconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!