Back Back Nieuws

Oseven verzorgt 100.000 eventbezoekers in 3 weken

19 juni 2014
Het Concours Hippique International Officiél (CHIO) start 19 juni op de Rotterdamsche Manège waar in vijf dagen tijd 30.000 bezoekers worden verwacht. Dit outdoor paardensportevenement is de tweede in een serie van drie sportieve zomerevents bij Oseven, happening and food.

In de afgelopen weken liet de crew van de landelijke cateraar al 70.000 gasten genieten tijdens de zonovergoten Rabobank Hockey World Cup in Den Haag. En na het CHIO strijkt het Oseven team neer op het strand van Scheveningen waar van 16 tot en met 20 juli het Transavia Grand Slam Beachvolleybal gaat plaatsvinden.

CHIO
In het Stroodorp van het CHIO opent dit jaar Brasserie Top Gun voor het eerst haar deuren. Voor een fine dining experience kunnen bezoekers in Restaurant Schoufour terecht welke volledig opnieuw is ingericht en gestyled. Tijdens een tweeweekse pop-up periode in mei konden bezoekers, relaties en omwonenden van het CHIO al een culinair en visueel ‘voorproefje’ krijgen van dit spectaculair gelegen restaurant in de Grandstand. 

‘We zitten in een heerlijke flow’, aldus Richard Jonker, Algemeen manager van Oseven, ‘we zetten mooie events neer met geweldige opdrachtgevers.’ 

Foto: Restaurant Schoufour

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!