Back Back Nieuws

Orpheus viert opening vernieuwde zaal met relatieavonden

19 oktober 2015
Theater & Congres Orpheus opent eind oktober de vernieuwde conferentiezaal. Door de verbouwing behoudt de zaal de intimiteit die past bij een theaterzaal, maar is modern en zeer functioneel aangekleed. Vol trots organiseert de congreslocatie in Apeldoorn dan ook verschillende relatieavonden waarop geïnteresseerden met deze aanwinst én met Orpheus kunnen kennismaken.

Relatieavonden
Na de opening is het – speciaal voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in de congreslocatie - van november tot en met februari mogelijk om op verschillende relatieavonden de nieuwe zaal te bekijken. De avonden worden, naast een verrassende rondleiding door Orpheus, gecombineerd met een bezoek aan een theatervoorstelling. Zo staan onder andere een theaterlezing van Maarten van Rossem en de klassieker Het Zwanenmeer op het programma. Gasten krijgen op deze manier een echte Orpheus-beleving mee. Deelname aan de relatieavonden is gratis en voor alle geïnteresseerden toegankelijk.

De vernieuwde zaal
Een vernieuwde theaterzaal voor 250 personen: dat is wat Theater & Congres Orpheus deze zomer heeft gerealiseerd. De huidige Hanoszaal is omgetoverd tot een technisch rijk uitgeruste zaal, met een inklapbare tribune met comfortabele stoelen. Na de verbouwing is de Hanoszaal beter inzetbaar voor zowel theatervoorstellingen als voor zakelijke evenementen. De vervanging van de theatertechniek biedt mogelijkheden voor het inhangen van decor, beamers en licht. In combinatie met de vlakke vloer – er is geen verhoogd podium aanwezig – en de inschuifbare publiekstribune kan daarmee ingespeeld worden op de huidige én toekomstige eisen van de klant.

Theater & Congres Orpheus is al sinds de oprichting actief in de evenementbranche. Dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan weet ook Wendy van den Hoeven, salesmanager bij Orpheus: ‘We maken altijd flexibel gebruik van de beschikbare capaciteit. De nieuwe Hanoszaal, met een inklapbare tribune en groot vloeroppervlak, biedt nog meer mogelijkheden voor bedrijfsfeesten en sitting dinners in Orpheus!’

Foto: De tribune van de nieuwe zaal wordt op dit moment geplaatst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!