Back Back Nieuws

Orpheus opent nieuwe zaal met inschuifbare tribune

30 oktober 2015
Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn heeft sinds deze week een nieuwe zaal erbij. In het hart van de locatie, tussen de twee grote theaterzalen in, heeft het theater een intieme, moderne conferentie- / theaterzaal gerealiseerd. Woensdag is, tijdens een volledig verzorgde relatieavond, het resultaat getoond aan de genodigden. 

Inschuifbare tribune
Bij het ontwerp van deze zaal is er op de eerste plaats rekening gehouden met het comfort van de gasten van Orpheus. De comfortabele tribune met 242 zitplaatsen heeft perfecte zichtlijnen, zodat sprekers en decor altijd zichtbaar zijn. De vlakke vloer in de zaal – de eerste rij van de tribune staat op dezelfde hoogte als het podium – draagt bij aan een prettige wisselwerking tussen spreker en toehoorder. De grootste vooruitgang in deze zaal is de inschuifbare tribune: binnen 5 minuten kan deze inklappen en omgevormd worden naar een decoratieve muur. Er ontstaat dan een grote vlakke vloer van 240 m², geschikt voor een receptie, feest of diner tot 400 personen.

Totaalpakket
'Theater & Congres Orpheus is ontzettend trots op deze aanwinst. Onze multifunctionele evenementenlocatie, met in totaal 2250 theaterstoelen, biedt nu een totaalpakket voor élke groepsgrootte en élke opdrachtgever: van 50 – 1300 personen plenair en van sitting dinners tot een verzorgde kennisdag', aldus Orpheus. 

Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Team Orpheus nodigt je van harte voor één van hun relatieavonden deze winter. Lees meer over de nieuwe zaal en meld je aan via deze link

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!