Back Back Nieuws

Orpheus boekt in februari recordaantal theaterarrangementen

17 februari 2015
Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn heeft een drukbezette agenda. Vooral de komst van theaterfenomeen War Horse zorgt voor extra aantrekkingskracht naar Apeldoorn: bijna 1.500 personen bezoeken in februari een theatervoorstelling in Orpheus in zakelijk verband. Dit heeft ertoe geleid dat het team van Orpheus een record aantal theaterarrangementen heeft geboekt voor één maand.

Naast zakelijke verhuringen overdag, biedt Orpheus ruimte aan meer dan 25 theaterarrangementen verdeeld over 27 voorstellingsdagen. Theaterarrangementen die uiteenlopen in vorm en grootte: van 8 tot 350 personen, van alleen een pauze-ontvangst, tot een volledig verzorgd dinerarrangement.

Voorbereiding
In tijden van drukte is het des te belangrijker om de kwaliteiten van Orpheus te kunnen waarborgen. ‘Met elke klant wordt contact gehouden over de loop van de avond. Alles moet tot in de puntjes worden afgestemd: dinerwensen, exclusieve ruimtes, kijkjes achter de schermen, plaatsen in de zaal. Orpheus fungeert altijd als een one-stop-shop voor de klant, met één contactpersoon die alles kan verzorgen,’ aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus. ‘Een optimale voorbereiding leidt ertoe dat de verwachtingen van de gast worden overtroffen. Natuurlijk draagt de kwaliteit van de voorstelling zijn steentje daar aan bij.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!