Back Back Nieuws

Organisatoren.BLUF? Niet voor NL Conference

11 maart 2011
Hoe ver ga je om deelnemers te werven? Deze organisatoren zetten zelfs hun leven op het spel! Op de stuntschool van Endorfine halen Stephen, Xander, Martijn, Erik en Eveline halsbrekende toeren uit. Vanwaar deze bluf? Zij willen 500 meeting en event professionals samen brengen in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Op 11 april vindt daar de NL Conference plaats.

 

Het visitekaartje

MPI (Meeting Professionals International) brengt evenementenorganisatoren en hun toeleveranciers samen. De NL Conference is het visitekaartje van de organisatie. Vorig jaar kwamen 350 event professionals samen. Ditmaal wordt dat aantal nog eens overtroffen.

 

Werkelijkheid naar je hand zetten

Het programma staat bol van inspiratie; veel interactieve netwerkmomenten en prikkelende sprekers. Het thema is “…Bluf?” en gaat over het naar je hand zetten van de werkelijkheid. Als organisator ben je steeds bezig om de randvoorwaarden voor bijeenkomsten te optimaliseren. Deze dag biedt veel ideeën en contacten.

 

Prikkelende sprekers

Een greep uit het aanbod: Hans Janssen organiseerde altijd saaie congressen tot hij voor zichzelf begon. Nu is hij de organisator achter succesvolle seminars als ‘MBA in één dag’ en ‘Dirty tricks van het onderhandelen’. Hij deelt zijn inzichten en geheimen.James Veenhof initieerde de Amsterdam International Fashion Week. Oscar Kneppers stond aan de wieg van succesvolle bladen als Emerce en Bright.

 

Muzikaal dagvoorzitter

Dr. Roland van der Vorst promoveerde op het onderwerp ‘Nieuwsgierigheid’. Daan Roosegaarde maakt technische installaties die de interactie met mensen aangaan. Wereldkampioen debating Sharon Kroes leert de deelnemers een argumentatielijn opzetten. Cinefiel Dagan Cohen zoekt voor de gelegenheid de meest prikkelende Youtube filmpjes uit. Gregor Bak treedt op als muzikaal dagvoorzitter. Tussendoor ontmoet u vakgenoten, leveranciers en opdrachtgevers.

 

Meer informatie

Kortom: deze dag verbindt de mensen in de branche met elkaar en met elkaars kennis. Tot en met aanstaande vrijdag kunt u deelnemen met korting, kijk op www.nlconference.nl.

 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!