Organisatie Dakar Rally strijkt neer op EVM19Organisatie Dakar Rally strijkt neer op EVM19
Back Back Nieuws

Organisatie Dakar Rally strijkt neer op EVM19

16 september 2019

Evenementenlocatie Eiland van Maurik heeft woensdagavond 11 september de officiële organisatie van de wereldberoemde Dakar Rally verwelkomd op hun outdoor evenementenlocatie in Maurik. De Franse A.S.O (Amaury Sport Organisation) kwam naar ons land en koos EVM19 om de Nederlandse Dakar rijders en hun teams te ontvangen en alle ins- en outs bij te brengen van de rally in 2020. 

Chapter 3

Waar de Dakar Rally voorheen plaatsvond in Afrika en Zuid-Amerika, gaat nu het zogenoemde ‘Chapter 3’ in en zal in 2020 voor het eerst in Saudi-Arabië gereden worden. Dat riep veel vragen op bij de sporters, deze vragen zijn op deze avond allemaal beantwoord.

Onder de toehoorders waren naast de vele (semi-)amateurteams ook een aantal grootheden zoals Erik van Loon (beste Nederlandse auto-deelnemer ooit) en Gerard de Rooij, tweevoudig winnaar van de Dakarrally in de truck-categorie.

Speciale band

'Het was een zeer geslaagde en informatieve avond. EVM19 is er trots op het epicentrum van de Nederlandse offroad scene te zijn geweest!' vertelt het EVM19 team. De evenementenlocatie heeft namelijk een zeer speciale band met de Dakar en organiseert jaarlijks het EVM19 Dakar Festival.

 

Op de foto: Officiële DakarRally presentatie bij EVM19 te Maurik

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!