Back Back Nieuws

Oranjerie Groot Warnsborn viert heropening

13 april 2015
Donderdag 16 april is het zover, de feestelijke heropening van de Oranjerie bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Op deze dag wordt de Oranjerie gepresenteerd in de vernieuwde staat.

De restyling
De afgelopen tijd heeft de Oranjerie een metamorfose ondergaan tot een een stijlvolle gelegenheid voor zakelijke evenementen. Het schilderwerk heeft een opknapbeurt ondergaan, de vloeren in de kassen zijn vernieuwd en ook de aankleding en gordijnen zijn gemoderniseerd. Hierdoor heeft de Oranjerie 'een frisse, moderne uitstraling gekregen waarbij de karakteristieke locatie behouden is gebleven', aldus Groot Warnsborn. Deze restyling vraagt erom de locatie opnieuw te presenteren met als doel te laten zien wat deze -vernieuwde- locatie te bieden heeft voor zakelijke en particuliere evenementen. 

Lammert de Vries, directeur: 'Wij wilden de twee kassen en het middenschip zo inrichten dat het ook voor kleinere groepen in een zakelijke setting is in te zetten. Een private diner, een besloten vergadering voor een kleine groep in de orchideeënkas , maar ook een kook-workshop in de druivenkas, of een receptie in de grote ruimte, apart of gecombineerd. Een compleet nieuw interieur, van vloer tot plafonds, gordijnen, een nieuwe bar, nieuw meubilair, gratis wifi, kortom een totale facelift. Traditionele vloerstenen, wandschilden, LED verlichting voor verschillende kleurthema’s, akoestische panelen voor een betere geluidsoverdracht, multifunctioneel, maar met behoud van het authentieke karakter. Het enige dat eigenlijk niet is veranderd is ons prachtige tuinterras en de grote eigen parkeerplaats.'

De heropening
In samenwerking met studenten EventMarketing van het Rijn IJssel in Arnhem organiseert Landgoed Hotel Groot Warnsborn op donderdag 16 april een feestelijke heropening van de Oranjerie. Op deze zakelijke middag kunnen mensen met elkaar kunnen netwerken, inspiratie opdoen en een vernieuwd beeld van de Oranjerie krijgen. Er is onder andere een netwerkborrel en live cooking. Tevens zal de directeur van het Landgoed vertellen over het heden en verleden van de Oranjerie en zal hij de Oranjerie officieel openen. 

De heropening is exclusief toegankelijk voor genodigden. Organiseer je regelmatig evenementen en heb je interesse om de heropening bij te wonen, neem dan contact op met Feyoena Homan of Niels Spronk via oranjerie@grootwarnsborn.nl of 026 445 5751. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!