Back Back Nieuws

Opvallende evenementen bij Marcus & Mo in de Steentjeskerk

30 januari 2013
De tentoonstelling Marcus & Mo in de Steentjeskerk vormt tijdens de carnavalsvakantie het decor voor de workshop ‘Light-graffiti’. Op 13, 15, 16 en 17 februari zal Dynamo deze nieuwe fotografie-techniek demonstreren en mogen bezoekers zelf aan de slag met camera en licht om de meest prachtige beelden te creëren. Gedurende de tentoonstelling waren er al diverse spectaculaire workshops en evenementen. Zo vond afgelopen zondag de dance-battle Holy Funk plaats, wederom in samenwerking met Dynamo.

Terugblik Holy Funk
Holy Funk is een all-style, ‘all-funk’ 1 on 1 battle, waarbij uitsluitend funkmuziek gedraaid wordt. Tijdens de battles op zondag 27 januari jl. werd gedanst in diverse stijlen op funkmuziek, gedraaid door dj Veusty. Een groot aantal hiphoppers, poppers, lockers en housedancers streed om de titel ‘Cypher King’. De winnaar, Jeffrey Roberts, ging met de hoofdprijs van € 150,- naar huis.

Light-graffiti in de carnavalsvakantie
Light-graffiti is een nieuwe vorm van fotograferen. In een donkere ruimte worden met behulp van licht en lange sluitertijden, bijzondere beelden gecreëerd. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich laten verrassen door de mogelijkheden van deze moderne techniek. Het resultaat van de inspanningen mag digitaal mee naar huis.

Samenwerking
Het laatste weekend van de tentoonstelling Marcus & Mo wordt op zondag 24 februari afgesloten met een optreden van de band The Odd Keys. Dit optreden wordt georganiseerd in samenwerking met PopEi. The Odd Keys is een Eindhovense band die volwassen alternatieve rock maakt.

Marcus & Mo
De interactieve tentoonstelling Marcus & Mo is nog tot en met 27 februari te zien in de Steentjeskerk. Marcus, een tienjarige uit 1312, en Mo, een jongere uit 2012, nemen bezoekers mee naar het Eindhoven uit hun tijd.

Foto: Light-Graffit - Gijs van Dijsseldonk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!