Back Back Nieuws

Optreden voor Stichting ALS met koninklijk applaus

16 september 2012
De Amsterdamse grachten waren afgelopen week het decor voor de Amsterdam City Swim. Prinses Maxima zwom met 1.100 zwemmers mee om aandacht te vestigen voor de het goede doel ter bestrijding en voor het onderzoek van de ongeneeslijke zenuw- en spierziekte ALS.

Gezamenlijk steentje bijdragen
Nadat alle zwemmers hadden gezwommen vond er een muzikale afsluiting plaats en hebben verschillende muzikanten ook de handen ineen geslagen om gezamenlijk als team hun steentje bij dragen aan het gehele evenement, te weten: Candy Dulfer, Leona Philippo, Phatt en de band Too Hot to Handle onder leiding van Isabella Proszkowski.


Koninklijke ondersteuning

De grote verrassing iedereen was de aanwezigheid van Prinses Maxima en Prins Willem-Alexander ook op het feest, wat direct een nog diepere en waardevolle intentie gaf aan dit evenement.

“Als je enthousiast bent en je hebt talenten is het minste wat je kunt doen, dat te delen met en voor je medemens. Gezamenlijk sterk staan, iets in beweging zetten en met volle inzet gaan voor het goede doel! Als het dan ook nog Koninklijk wordt ondersteund is dat een 'kroon' voor ieders inzet en inspireert het alleen nog meer het volgend jaar nog grootser aan te pakken!,” zegt Isabella Proszkowski.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!