Optoma dealer Unlimited Vision & Sound opent nieuw pandOptoma dealer Unlimited Vision & Sound opent nieuw pand
Back Back Nieuws

Optoma dealer Unlimited Vision & Sound opent nieuw pand

19 april 2024

Unlimited Vision & Sound, een toonaangevende dealer van audiovisuele apparatuur, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe pand, dat volledig is ingericht met state-of-the-art Optoma displays. De ruime showroom biedt klanten een prachtige ervaring en benadrukt de voordelen van Optoma's hoogwaardige technologie en mogelijkheden in de inmiddels zeer bekende N-serie.

Meer inspiratie en beleving

Met een ervaring van meer dan 25 jaar streeft Unlimited Vision & Sound ernaar klanten de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen te bieden voor entertainment, bedrijfspresentaties en educatieve doeleinden. Zowel vaste installaties maar ook verhuur is mogelijk. Het nieuwe pand is ontworpen om inspiratie te bieden en onder andere de mogelijkheden van de Optoma N-serie direct te demonstreren.

‘Door te kiezen voor alle maten displays (55 t/m 98inch) van Optoma in ons nieuwe pand willen we onze klanten de ultieme beleving bieden’, zegt Kevin van Antwerpen, mede eigenaar van Unlimited Vision & Sound. ‘De superieure beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en gigantisch veel unieke functies van Optoma maken het de ideale keuze voor elke visuele behoefte.’ Eigenaar Pascal van Engelen voegt daar nog aan toe dat we zeker de prijs/kwaliteit verhouding niet moeten vergeten te benoemen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!