Back Back Nieuws

Oproep: Le Champion zoekt vrijwilligers voor Dam tot Dam Weekend

21 augustus 2015
Tijdens het Dam tot Dam Weekend, 19 en 20 september, vinden er vier evenementen plaats. In totaal komen er ruim 86.000 sporters in actie. Om dit sportieve weekend te kunnen realiseren, worden zo’n 1.500 vrijwilligers ingezet. Le Champion is nog op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam.

Belangrijke bijdrage
Wie onderdeel wil zijn van het Dam tot Dam Weekend, maar zelf niet deelneemt, kan als vrijwilliger toch de geweldige sfeer proeven. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers is het onmogelijk om dit weekend te kunnen organiseren. De vrijwilligers leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan het succes van de evenementen.

Zowel bij de Dam tot Dam Wandeltocht en Damloop by night op zaterdag als bij de Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop op zondag is het nog mogelijk om te komen helpen. De werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam en Zaandam en variëren van het begeleiden van de start, het bemannen van een verzorgingspost en het uitdelen van een herinnering bij de finish.

Aanmelden
Iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden via lechampion.nl/vrijwilligers. Je kunt zien welke diensten er beschikbaar zijn, zodat je een leuke en geschikte taak kunt uitzoeken. Ook is het mogelijk om gezamenlijk met een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin te helpen. Met z’n allen kan er dan weer een fantastisch weekend neergezet worden. Ben je lid van een vereniging? Als je met minimaal 10 personen aanmeldt via vrijwilligers@lechampion.nl kun je voor jouw club een clubkasvergoeding verdienen.

Verzorging
Alle vrijwilligers kunnen tijdens het Dam tot Dam Weekend rekenen op een goede verzorging en ontvangen als dank voor hun inzet een uniek herinneringsshirt van het desbetreffende evenement. De grootste waardering ontvang je echter tijdens het evenement van de deelnemers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!