Back Back Nieuws

Oprichtingsbijeenkomst Freelance Event Professionals

12 januari 2011
De oprichtingsbijeenkomst van het nieuwe platform Freelance Event Professionals vindt op maandag 7 feburauri in ‘Studio De Plantage’ te Amsterdam plaats.

‘Freelance Event Professionals’ (FEP) biedt ondersteuning aan Event Freelancers. Deze ondersteuning bestaat uit het collectief inkopen van back-office services zoals juridisch, financieel en fiscaal advies, verzekeringen, algemene voorwaarden, contracten, etc. Daarnaast wordt er informatie over het vak overgedragen, kennis uitgewisseld en ervaringen gedeeld tjdens de ledenbijeenkomsten. FEP biedt een professioneel netwerk waar de freelancer als individu op kan bouwen én op terug kan vallen. Het platform zorgt er voor dat de plaats van de event freelancer wordt verstevigd in de bedrijfskolom en heeft de ambitie freelancers te profileren als serieuze partner van opdrachtgevers.

Freelance event professionals, actief op één van de vele deelgebieden van events (organisatie, conceptontwikkeling, productie, AV, catering, communicatie, inrichting, marketing etc.), kunnen zich aanmelden voor de oprichtingsbijeenkomst op 7 februari a.s. in ‘Studio De Plantage’ te Amsterdam.

Het programma:
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Welkom en aftrap Freelance Event Professionals
20.15 uur 'Meet the Freelancer' - kennismaking

20.45 uur Presentatie Jaarplan 2011
21.00 uur Verzekeren van Freelance-activiteiten door Michiel Brediusvan Klap (makelaars in assurantiën)
21.20 uur Best freelance practices
21.45 uur Borrel en netwerken
22.30 uur Einde bijeenkomst

Freelancers die interesse hebben en/of de oprichtingsbijeenkomst willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via mailto:info@tallerevents.nl of bellen met 070 363 23 36.

Voor meer informatie kan men terecht op: www.eventfreelancers.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!