Back Back Nieuws

Oprichter Wim Wiersma verlaat Grand Catering

08 januari 2010
Oprichter en commercieel directeur Wim Wiersma verlaat Grand Catering komend voorjaar. Wiersma richtte,  samen met zijn toenmalige compagnon,  het partycateringbedrijf 17 jaar geleden op en wil zich nu gaan toeleggen op zijn andere bedrijven en belangen. Pieter Aalbers houdt de algemene leiding, Boudewijn de Waard zal verantwoordelijk worden voor de gehele verkoop.

Naast Grand Catering is Wim Wiersma ook altijd actief betrokken geweest bij andere ondernemingen in de gastvrijheidindustrie. Hoewel zijn vertrek wordt betreurd, is het voor Wiersma tijd om het roer volledig uit handen te geven. ‘De organisatie staat en is klaar voor de toekomst. Ik heb er veel vertrouwen in en laat Grand Catering met een gerust hart achter als zelfstandig label binnen Jaarbeurs Catering Services,’ aldus Wiersma, die overigens betrokken blijft voor speciale projecten. Daarnaast zal hij een ambassadeursrol blijven vervullen voor Grand Catering. ‘Ik kan mij nu meer gaan toeleggen op mijn andere projecten en kijk daar naar uit. Het is tijd om te gaan.’

De algemene leiding blijft in handen van directeur Pieter Aalbers. Boudewijn de Waard zal als commercieel directeur worden benoemd en de verkoopafdeling aansturen. Naast het cateren van de vaste locaties Geldmuseum en Beatrixtheater, ontwikkelt de partycateraar cateringconcepten voor evenementen in het gehele land. Daarbij streeft de partycateraar uit Nieuwegein naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit; winst voor de organisatie, maar ook voor het milieu en de mensen binnen en buiten de organisatie. Zo wil Grand Catering de meest duurzame partycateraar worden en voert zijn partycatering sinds september 2009 geheel klimaat neutraal uit.

 

Foto Pieter Aalbers en Boudewijn de Waard 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!