Oprah bij Harry en Meghan, morgen bij jou op de zaakOprah bij Harry en Meghan, morgen bij jou op de zaak
Back Back Nieuws

Oprah bij Harry en Meghan, morgen bij jou op de zaak

15 maart 2021

Artiesten zullen zeker tot eind zomer op veilige afstand van hun publiek moeten blijven. De meeste optredens vinden nu via een videocallverbinding plaats ofschoon er voorzichtig ook weer wat fysieke optredens worden geboekt, op grote afstand van het publiek of achter plexi schermen. ShowBird biedt, in samenwerking met HEREweHOLO, een nieuwe manier om een artiest coronaproof te presenteren: als 3D-hologram via de Holo Box een live-optreden geven op locatie.

Als echt aanwezig

Voor het publiek lijkt het alsof de artiest/presentator ter plaatse aanwezig is, terwijl hij zich op dat moment aan de andere kant van de aarde kan bevinden. Zo kan een CEO van een Nederlandse multinational toch zijn filiaal in Peking ‘bezoeken’. Of andersom: een bekende ster als Oprah Winfrey kan op jouw evenement in Nederland ‘te gast’ zijn!

Interactie mogelijk

Hassan Tagi, eigenaar van entertainment platform ShowBird.com, testte de Holo Box voor een presentatie aan zijn eigen medewerkers: ‘Ik was verbaasd, de verbinding is heel direct en live. Interactie met je publiek is perfect mogelijk, en mijn verschijning als holo-Hassan gaf echt toegevoegde waarde!’

Extra dimensie

Deze nieuwe ervaring is vanaf nu te boeken via het entertainmentplatformDe hi-tech box (met afmetingen van een telefooncel) is dé aandachtrekker voor je bedrijfs- of productpresentatie. Een verrassende manier om een verhaal te vertellen. ShowBird voegt hiermee letterlijk een extra dimensie toe aan optredens in Coronatijd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!