Opnieuw pop-up restaurant aan veld Johan Cruijff ArenAOpnieuw pop-up restaurant aan veld Johan Cruijff ArenA
Back Back Nieuws

Opnieuw pop-up restaurant aan veld Johan Cruijff ArenA

01 juli 2021

Fans kunnen vanaf vrijdag 16 juli wederom in de Johan Cruijff ArenA dineren op enkele meters van de befaamde grasmat. Aan de rand van het ArenA-veld, dit jaar achter het doel, staat drie weken lang opnieuw het succesvolle pop-up restaurant ‘Langs de Lijn’. Daar kunnen gasten genieten van een uitgebreid viergangendiner. Ook een bezoek aan de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de dugout staan op het menu. Het aantal plaatsen is ook dit jaar beperkt.

'Langs de lijn'

De eerste editie van het ‘Langs de Lijn’ pop-up restaurant was vorig jaar binnen een dag uitverkocht met een wachtlijst van duizenden geïnteresseerden. Reden dat de ArenA dit opnieuw, voordat het voetbalseizoen weer begint, mogelijk wil maken voor fans. Het tijdelijke restaurant ’Langs de Lijn’ is open van vrijdag 16 juli t/m zaterdag 31 juli 2021, vrijdagavond t/m zondagavond. Reserveren is verplicht. Dit jaar kunnen maximaal 100 gasten per avond dineren in de imposante ArenA op een plek waar fans normaal niet kunnen komen. Maison van den Boer en Ron Gastrobar via Label Hospitality zijn met hun sterrenchefs afwisselend verantwoordelijk voor twee culinaire menu’s. Meer informatie en boeken kan op www.johancruijffarena.nl/langsdelijn

ArenA 25 jaar

Op 14 augustus 2021 bestaat de ArenA 25 jaar. De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!