Back Back Nieuws

Opmerkelijke ice dome geopend bij Crowne Plaza Den Haag - Promenade

14 december 2015
Brasserie Brut, in Crowne Plaza Den Haag – Promenade, heeft de deuren geopend van de opmerkelijke opblaasbare ice dome. Komend en volgend weekend is de iglo voor iedereen toegankelijk. Alles wordt uit de kast gehaald om een spectaculaire kerstsfeer te verzekeren met warme of juist ijskoude drankjes tijdens de Ice Dome Movie Nights.

Kerstborrels, bedrijfsfeesten en Movie Nights
Afgelopen herfst was de op één na warmste herfst ooit en ook de winter heeft nog geen strenge intrede gehad. Echte winterliefhebbers zien een ware ijskoude kerst misschien al in het water vallen. Brasserie Brut heeft daarom de winter naar Den Haag gehaald. Ervaar de kerstsfeer met familie en vrienden in de ice dome onder het genot van een frozen cocktail en de klassieke kerstfilms. De gasten van het ice dome hotel arrangement combineren een bezoek aan de iglo met traditionele kerstinkopen in de Haagse binnenstad. ‘Brasserie Brut heeft de aandacht van de Haagse kerstreizigers getrokken. Het belooft een drukke week te worden met kerstborrels, bedrijfsfeesten en de Movie Nights. Misschien is dit wel de start van een nieuwe traditie die we jaarlijks terug laten komen’, zegt Boudewijn Martens, General Manager van Crowne Plaza Den Haag – Promenade.

Programma ice dome
De ice dome is tot en met zondag 20 december op het terrein van het Crowne Plaza Den Haag – Promenade te vinden. In de weekenden worden er ’s middags en ’s avonds kerstfilms afgespeeld in de ice dome. Tijdens het middagprogramma wordt er natuurlijk aan de kinderen gedacht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!