Back Back Nieuws

Opkomst van 1.000 ondernemers bij nieuwjaarsreceptie

22 januari 2013
Bijna 1.000 ondernemers trotseerden dinsdag 15 januari de sneeuw om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsreceptie van Kamer van Koophandel in Claus Event Center. Met het thema ‘Netwerken helpt je verder’ zorgden Age Fluitman, Willem Vermeend en Annemarie van Gaal voor positieve en inspirerende toespraken in de volle Ballroom.

Korte vooruitblik
Age Fluitman, voorzitter van Kamer van Koophandel Amsterdam, Willem Vermeend, internetondernemer en promotor van de WIJ economie, en Annemarie van Gaal, zakenvrouw, keken met alle ondernemers kort vooruit naar het komende ondernemersjaar. ‘Welke kansen biedt de crisis?’ en ‘Wat maakt u succesvol in 2013?’ Tijdens hun toespraken gaven zij aan dat iedereen blij moet zijn met Nederland.

Geslaagd
De gasten werden om 16.30 uur ontvangen in de Ballroom van Claus Event Center, waar Age Fluitman de nieuwjaarsreceptie opende met een welkomstwoord. 'Het was een geslaagde bijeenkomst. Het is mooi om zoveel ondernemers uit de regio groot Amsterdam tegelijkertijd in Claus te hebben', aldus directeur Rick Claus.

Netwerken
Tot slot kregen alle aanwezigen de kans om te netwerken met ondernemers uit Amsterdam, de Zaanstreek, IJmond, Kennemerland, Haarlemmermeer, Amstelveen en Diemen. Opvallende was de recordopkomst van ondernemers uit Amsterdam.De laatste gasten vertrokken om 22.00 uur. Het was een avond om het nieuwe jaar succesvol mee te beginnen. Dick Hulsebosch van Kamer van Koophandel vond het de beste nieuwjaarsreceptie ooit.

Foto: Annemarie van Gaal

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!