Back Back Nieuws

Openluchtmuseum verwacht 500.000ste bezoeker in winterseizoen

01 november 2012
455.003 bezoekers heeft het Nederlands Openluchtmuseum in het jubileumjaar mogen ontvangen. Een kleine 60.000 meer t.o.v. vorig jaar. De komende weken is het museum alleen geopend als wandelpark en voor gereserveerde (zakelijke) groepen. Tijdens het winterseizoen van 1 dec. 2012 t/m 13 jan. 2013 verwacht het museum de doelstelling van 500.000 bezoekers te halen.

Nostalgische jaarafsluiting
Het museumpark is een unieke locatie om het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Ook na sluitingstijd. U kunt bijvoorbeeld met collega’s of relaties het Openluchtmuseum ontdekken tijdens de bar leuke wintertocht. Onderweg doet u mee aan oud-Hollandse spelen. Daarna kunt u culinair genieten. Dit jaar is het ook mogelijk een borrel te organiseren bij de feestelijk verlichte ijsbaan.

Mogelijkheden in het laagseizoen
U kunt het hele jaar door vergaderlocaties boeken in het Openluchtmuseum. In november en van half januari t/m eind maart zijn alle gebouwen gesloten voor publiek. Dat geeft u unieke mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst in een rustig museumpark. U kunt de dag aankleden met een workshop in de Bierbrouwerij of met een rondrit per historische tram langs de historische gebouwen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!