Back Back Nieuws

Opening Renaissance Amsterdam Hotel

06 juli 2009
Het gerenoveerde Renaissance Amsterdam Hotel werd vorige week feestelijk onthuld tijdens een culinaire ontdekkingsreis boordevol noviteiten. Burgemeester Job Cohen opende met een korte speech waarbij hij nog eens onderstreepte hoe blij Amsterdam is met de extra hotelkamers. De investering van het Renaissance Amsterdam Hotel resulteert in een up-to-date unieke accommodatie dat wereldwijd Amsterdam kan promoten. Na de speech sneden de burgemeester en General Manager, Yehia Rashed, de taart aan voor de genodigden en de hotelgasten.

Tijdens de officiële relaunch receptie was er volop de gelegenheid om letterlijk en figuurlijk te proeven wat het vernieuwde Renaissance Amsterdam Hotel haar gasten te bieden heeft. Kersverse President & Managing Director, European Lodging Marriott International,
Amy McPherson, was speciaal op haar eerste werkdag ingevlogen om de feestelijke happening bij te wonen. Voor de uitvoering werkte chef-kok Michel Westerman samen met zijn leveranciers om de gasten culinair te entertainen.

Westerman: “Het harde werk en enthousiasme van het team is op schitterende en smakelijke wijze getoond aan alle aanwezigen. Ik ben enorm trots op een bijzondere avond die we met zijn allen hebben neergezet.”

Veilen voor KiKa
De feestelijke receptie werd afgewisseld door een spectaculaire veiling voor Stichting KiKa. Onder de sterrenhemel van de unieke 17e eeuwse Koepelkerk veilde Mark Grol een scala aan bijzondere items. De door Sotheby's geleide veiling bracht meer dan € 8.500 euro op voor het fonds dat zich inzet voor kinderkanker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!