Back Back Nieuws

Opening PUUR Arjan van Dijk Groep | foto's

25 mei 2007
PUUR, de in neo-barokke stijl compleet heringerichte locatie in Geertruidenberg van Arjan van Dijk Groep is gisteravond geopend met een avond waar ruim honderd relaties, klanten, Geertruidenbergenaren en hun burgervader op af kwamen. High Profile was ook aanwezig, maakte foto's en sprak een uur met commercieel directeur Roland Ernst.

Naar de foto's.

Bij PUUR voel je je letterlijk thuis. De inrichting kent veel donkere elementen, veel zwart, donkerbruin met daar tegenover weer veel witte wanden. De neo-barokke meubels, banken, stoelen en tafels in een sfeervolle verlichting (weinig en zeer gedimd kunstlicht, veel kaarsen) maakt de locatie zeer geschikt voor evenementen tot 80 personen waarbij 'niets hoeft' , maar waar aandacht voor elkaar belangrijk wordt geacht.

Hier zullen dan ook geen (uitbundige) feesten plaatsvinden, in tegenstelling tot de Middeleeuwse themafeesten die Arjan van Dijk Groep tot voor kort in deze locatie verzorgde toen het nog 't Cachot heette. PUUR is een prachtige locatie zeer geschikt voor sjieke diners op topniveau, recepties, uitgebreide borrels en relaxte kleine trouwpartijen.

Roland Ernst: "Middeleeuwse feesten zul je hier dus inderdaad niet meer aantreffen. Mijn eigen mensen verklaarden me voor gek toen ik het idee had de succesformule van 't Cachot en zijn Middeleeuwse feesten te verlaten, want nog steeds is dit een enorm populair thema. Dat maakt me natuurlijk extra scherp en als je nu toch kijkt wat het geworden is, in één woord prachtig. Je komt hier thuis, je komt tot rust en alles in een heel ontspannen sfeer. Met heerlijk eten en een enkele pianiste of gitarist op de achtergrond."


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!