Opening Klooster Summer Festival bij The Anthony UtrechtOpening Klooster Summer Festival bij The Anthony Utrecht
Back Back Nieuws

Opening Klooster Summer Festival bij The Anthony Utrecht

26 juli 2022

Wie van muziek houdt, kan deze zomer in Utrecht volop genieten van muziek in veel verschillende stijlen op het Klooster Summer Festival bij het hotel The Anthony. Het sfeervolle hotel organiseert in juli, augustus en september elke week een- à tweemaal per week een muzikaal evenement, in samenwerking met Utrechtse partners zoals brouwerij vandeStreek.

Wouter Visser, general manager van The Anthony: 'Dit muziekfestival is een nieuw project waarmee wij de verbinding zoeken met de buurt waarin ons hotel ligt en in breder verband met de inwoners van de stad Utrecht. Het past in het rijtje van culturele initiatieven die wij eerder al organiseerden: ons foodfestival, onze filmdagen en onze wisselende exposities van kunst.'

Het zomerse muziekfestival start op vrijdag 29 juli met een live-optreden van 17.00-21.00 uur op het voorterras door het duo Olina Acoustic, dat in meerstemmige zang ondersteund door gitaar popklassiekers van toen en nu brengt. Op de vrijdagen zijn de optredens in wisselende muziekstijlen op het voorterras, met per optreden aangepaste hapjes. 

Onder de noemer Easy Sunday Afternoon treedt in de binnentuin elke zondag een jazzband op van 12.00-16.00 uur

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!