Back Back Nieuws

Opening Klein Opkikkerland in Center Parcs De Eemhof

28 april 2011
Vandaag opent Stichting Opkikker op een ludieke manier Klein Opkikkerland, een vaste locatie op Center Parcs De Eemhof waar 4 kinderdromen beleefd kunnen worden. Met de komst van een politiebureau, een kasteel, een beautysalon en een kabouterhuis kunnen de gezinnen, tijdens een Super Opkikkerdag, zich wanen in een echte droom.

Klein Opkikkerland
Met de komst van Klein Opkikkerland kan Stichting Opkikker de beleving professioneler en nog meer in thema neerzetten en daardoor de gezinnen laten genieten van een unieke ervaring. Het zijn 4 populaire belevenissen en een geweldige aanvulling op de activiteiten die tijdens een Super Opkikkerdag worden georganiseerd.

Bijzondere openingsacts
Een bijzondere locatie, verdient een bijzondere opening. Zo is Marijke Helwegen aanwezig om de beautysalon te openen en de Graaf en Gravin van de stad Ravenstein openen het kasteel. Een Lid van de Korpsleiding Politie Flevoland Gooi- en Vechtstreek gaat het politiebureau openen en de burgemeester van Zeewolde opent samen met de Opkikker kikker het kabouterhuis.

Realisatie dankzij De Eemhof, sponsors en vrijwilligers
In augustus 2009 heeft Center Parcs De Eemhof een eigen onderkomen in bruikleen aangeboden aan Stichting Opkikker en zijn de voorbereidingen van Klein Opkikkerland gestart. Met hulp van vele sponsors en vrijwilligers is Klein Opkikkerland gerealiseerd.


Over Stichting Opkikker
Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. In 2011 krijgen naar verwachting ongeveer 1500 gezinnen een Opkikkerdag aangeboden. Belangrijk is dat tijdens de Opkikkerdagen het hele gezin centraal staat. Op deze manier wil Stichting Opkikker een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind. Meer informatie is te vinden op opkikker.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!