Back Back Nieuws

Opening Indoor Golfcentrum Almere

15 augustus 2007
Het Indoor Golfcentrum Almere opent op 1 september 2007 haar deuren. Daarmee heeft golfminnend Nederland een nieuwe mogelijkheid om altijd, ook 's avonds en bij slecht weer `zijn slag te slaan'. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. ProTee United is de leverancier van de golf simulators. Daarmee is een levensechte ervaring voor indoor golfers gegarandeerd.

Dennis van Drie, directeur van ProTee United: "Uiteraard juichen we de komst van indoor golfcentra van harte toe. We leveren drie simulators in Almere en hopen dat er snel meer centra volgen. Er is al sprake van een soortgelijk centrum in Den Haag. Een mooie oplossing voor iedereen die overal en altijd levensecht wil golfen. En ook pro's kunnen in deze centra terecht, want er is geen betere manier om de swing te perfectioneren dan met een simulator. In 1,5 uur tijd kan men achttien holes aflopen, alsof men buiten is!"

Het Indoor Golfcentrum Almere wil toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn er geen financiële of technische voorwaarden. Iedereen kan met eigen golfspullen, die eventueel ook door het centrum beschikbaar worden gesteld, oefenen. Daarnaast biedt het centrum een golflounge en diverse vergaderfaciliteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!