Opening grootste klimpark van NederlandOpening grootste klimpark van Nederland
Back Back Nieuws

Opening grootste klimpark van Nederland

10 mei 2023

Avonturiers, maak je klaar voor de ultieme klimervaring! Op 27 mei 2023 opent Parque West haar avontuurlijke parcoursen in het grootste klimpark van Nederland. Een dag vol beleving en klimplezier voor jong en oud. Maak een vrije val, klauter de hoogte in of zipline langs verschillende routes?

Volop avontuur

Een klimpark is niet alleen voor durfals, maar ook voor gezinnen, vriendengroepen en groepen collega’s die een nieuw avontuur niet schuwen. De grote 25 meter hoge klimtoren is met 91 avontuurlijke, originele hindernissen het hoogtepunt van het park: een must-do voor elke klimmer. Het is de ideale plek om je klimvaardigheden op de proef te stellen en je grenzen te verleggen. En voor wie het aandurft is er de vrije val en zijn er 13 zinderende ziplines voor de ultieme adrenalinekick.

Klimplezier voor jong & oud

Parque West biedt klimparcoursen voor ieder niveau. Voor de kleinste klimmers met een lengte van 90 tot en met 129 centimeter is er een speciaal mini-parcours, waarbij de jonge generatie spelenderwijs kennis kan maken met het klimmen. Dit maakt Parque West ook het avontuurlijkste uitje voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes en schoolreisjes. Allart van Eck (mede-eigenaar DeFabrique Holding): ‘Het klimpark is de eerste activiteit van onze nieuwe locatie Parque West. In een volgende fase zal de horeca worden geopend en in de toekomst hebben we nog meer unieke activiteiten in petto!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!