Open Studio Days bij AVEX in BreukelenOpen Studio Days bij AVEX in Breukelen
Back Back Nieuws

Open Studio Days bij AVEX in Breukelen

02 september 2022

Vanaf september gaan de deuren van de nieuwste ‘Flagship’ Talkshow Studio van AVEX open. Pal aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam en mét ruimte voor live publiek in de stijl van de bekende Nederlandse Late Night talkshows. Om kennis te maken met de mogelijkheden van deze nieuwe studio biedt AVEX op 16, 19 en 20 september de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen tijdens de Open Studio Days.  

De afgelopen maanden heeft het team van AVEX hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe studio. De eerste boekingen voor het najaar staan al in de agenda. Voordat de agenda vol stroomt zijn er 3 middagen gereserveerd voor een kijkje achter de schermen om kennis te maken met de studio en de mogelijkheden, 

  • Vrijdag 16 september - 13.00 - 17.00 uur - boek jouw ideale tijd
  • Maandag 19 september - 13.00 - 20.00 uur - boek jouw ideale tijd
  • Dinsdag 20 september - 13.00 - 20.00 uur - boek jouw ideale tijd

Premium voorzieningen

De nieuwe ‘flagship studio’ is voorzien van alle premium voorzieningen die je bij een moderne en flexibele talkshow studio mag verwachten. Deze studio met 6-camera regie biedt vele mogelijkheden tot interactie met kijkers en door de opzet is er zelfs ruimte voor 40 gasten publiek. Centraal staat de talkshowtafel met ruimte voor 5 personen. Ook is er een trendy bar welke een perfecte plek biedt voor informele gesprekken met de tafelgasten of een side-kick. Pluspunt is de mogelijkheid van een extra stand-up plek voor een interview met een expert, artiest of special guest. Uiteraard kan met de vele displays en sfeerverlichting de studio zich volledig aanpassen aan de branding van elke organisatie.

Aanmelden

Een rondleiding tijdens de Open Studio Days is te boeken via het aanmeldformulier.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!