Back Back Nieuws

Open huis De Kromhouthal in Amsterdam

19 mei 2011
Aan de zonnige kant van het IJ, aan een ruime kade met voldoende parkeerplek, ligt de Kromhouthal, dé nieuwe evenementen & congres locatie van Amsterdam. Naast de ruimtes voor creatieve en ambachtelijke ondernemers in horeca, kunst en cultuur ligt de indrukkwekende hal van 20 meter hoog, 2750 m2 groot en met 600 m2 aan flexibele break-outs.

 

Rondleiding

De Kromhouthal wil graag de mogelijkheden laten zien en organiseert daarom op vrijdag 20 mei van 14.00 tot 17.00 uur een rondleiding. Geïnteresseerden zijn welkom in restaurant Stork, het grootste visrestaurant van Amsterdam. Dit restaurant opende begin dit jaar haar deuren aan De Overkant. Het adres is Gedempt Hamerkanaal t.o. 92 in Amsterdam-Noord. Kijk op www.restaurantstork.nl voor een routebeschrijving.

 

Oneindig veel mogelijkheden

De rauwe uitstraling van deze oude fabriekshal is behouden gebleven. Met een glazen plafond van 20 m hoog, de nog staande stalen constructies, hijskranen en een lengte van 140 meter weet de hal een unieke 'look en feel' te geven aan elk evenement. Klein of groot, modern of authentiek.

 

Naar eigen wens invullen

Organisaties als Over het IJ festival, Sail, het Grachtenfestival, Ketel One, BeeldHalWerk en de Fotoacademie Amsterdam maakten al gebruik van de Kromhouthal. De locatie is niet ingericht, je kunt dus naar eigen wens invulling geven aan de uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om het buitenterrein bij je evenement te betrekken of los te huren als locatie.

 

Aanmelding rondleiding

Meld je aan voor het open huis via evenementen@deoverkant.com en geef aan met hoeveel personen je komt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!