Back Back Nieuws

Open dagen Jules Verne en Grace Kelly

14 januari 2011
Het nieuwe partyjacht Grace Kelly heeft met veel succes de eerste exclusieve evenementen ontvangen. Bezoekers van "de Grace" werden onthaald op een echt glamourspektakel met veel pluche, zachte banken en blinkende kroonluchters, maar ook met de nieuwste audiovisuele technieken aan boord.

De Grace Kelly biedt op woensdag en donderdag 26 en 27 januari een absolute buitenkans om het splinternieuwe jacht te bezoeken en te genieten van alle luxe aan boord. Het schip ligt op deze dagen naast de partycruiser “Jules Verne”afgemeerd aan het Hoofdplein in Schiedam.

U wordt hier ontvangen voor een uitgebreide rondleiding langs de vele hoogtepunten van deze varende locaties. Een unieke gelegenheid om beide schepen te bezoeken: twee locaties met het hoogste serviceniveau, maar elk met een geheel eigen stijl.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en stijlvan hetschip of wil je gewoon genieten van een koninklijke ontvangst aan boord,neem dan contact op met het salesteam van Constant in Beweging – Varende Locaties: e.sijsenaar@constantinbeweging.nl of 026-351 51 81


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!