Back Back Nieuws

Open dag vol beleving bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

28 april 2016
Om iedereen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die het landgoed biedt, organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt 19 mei voor het eerst een open dag, waarbij alle locaties zijn opengesteld. Iedereen die wil krijgt de gelegenheid de locaties te bekijken en kennis te maken met de vele mogelijkheden voor eten, drinken en activiteiten.

Beleving
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een locatie voor het ontvangen van relaties, of het nu zakelijk of privé is. Gasten wanen zich op het landgoed ‘even in een andere wereld’. De natuurlijke omgeving, gecombineerd met vijf authentieke locaties in het hart van het landgoed en de eigen catering, zorgen samen voor een enorme beleving. Het landgoed werkt samen met verschillende bedrijven die deze beleving naar wens ook actief maken, met buiten- en binnen activiteiten.

Tussen 11:00 tot 17:00 ben je van harte welkom op ’t Klooster. Het programma van de activiteiten zal half mei worden gepubliceerd op marienwaerdt.nl. Je kunt je aanmelden voor deze dag via e-mail op; zakelijk@marienwaerdt.nl of telefonisch via 0345 638 7010.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!