Back Back Nieuws

Open dag Van Ham Tenten & Podia

17 januari 2014
Al vele jaren is Van Ham Tenten & Podia gevestigd op het Rootven 30 in Bladel. Onlangs heeft er een grote uitbereiding plaats gevonden door de overname van een bedrijfspand op Rootven 28. Zaterdag 25 januari is de officiële opening voor genodigden en op zondag 26 januari kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in en om het bedrijf.

Tijdens de ruim dertig jaar dat het bedrijf bestaat is het uitgegroeid van een kleine verhuurder tot een modern, internationaal toonaangevende leverancier van tenten, podia en constructies met een 20-tal vaste medewerkers, 40 flexwerkers en een flexibele schil van ongeveer 100 uitzendkrachten en zzp-ers.

Verrassing van 26 meter hoog
Tijdens de open dag zal er op en rondom het ruim 7.500 m2 grote terrein van alles te zien zijn. Waaronder een verrassing van ruim 26 m hoog waar u in kunt en over de kempen weg kunt kijken. Het van oorsprong Bladelse bedrijf is de laatste jaren ontzettend gegroeid en kampte al geruime tijd met ruimte gebrek. Nu zijn er weer extra groei mogelijkheden door de aanschaf van het nieuwe pand.

De open dag is zondag 26 januari van 11.00 tot 16.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!