Open Dag: MECC MaastrichtOpen Dag: MECC Maastricht
Back Back Nieuws

Open Dag: MECC Maastricht

05 november 2021

Al meer dan 30 jaar is MECC Maastricht de vertrouwde locatie voor talloze (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen. Om onze bezoekers ook in de toekomst te verwelkomen in een 5-sterren omgeving was een grondige upgrade en uitbreiding noodzakelijk. In 2019 zijn wij hiermee gestart en afgelopen juni is ons gloednieuwe state-of-the-art congrescentrum opgeleverd. Deze upgrade en uitbreiding zal leiden tot meer (inter)nationale beurzen, congressen en evenementen. Daarmee genereren wij een nog grotere economische spin-off voor de stad Maastricht en regio.

In september heeft MECC Maastricht de deuren van het nieuwe restaurant ‘Bar Bistro Saam’ geopend. In Bar Bistro Saam wordt een ode gebracht aan de Maas, de rivier die Maastricht spiegelt en verbindt: een podium aan het culinair erfgoed van onze stad Maastricht. Dit proef je terug in het menu en zie je terug in het interieur! 

Benieuwd naar het resultaat?

Meld je aan voor een van de rondleidingen tijdens de open dag op zaterdag 20 november.  De rondleidingen duren ca. 60 min en starten om 10.00, 11.30, 12.30 en 13.30 uur. Aanmelden vóór 14 november.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!