Back Back Nieuws

Open dag Jules Verne en Grace Kelly

07 maart 2012
Partycruiser de Jules Verne en The Yacht Experience de Grace Kelly houden woensdag 28 maart open dag. Belangstellenden kunnen de twee luxe partyschepen die dag van 09.00 – 17.00 uur bezichtigen aan de vaste ligplaats in Rotterdam.

 

Jules Verne

De Jules Verne is een bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. Deze Partycruiser is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen, varende beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten.

 

Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. De Grace Kelly is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van het Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

 

Opstapplaats

Beide partyschepen zijn woensdag 28 maart te bewonderen aan hun vaste ligplaats in Rotterdam: aan de Piet Smitkade, direct achter voetbalstadion De Kuip in Rotterdam-Zuid. Deze opstapplaats is toegerust met alle faciliteiten voor een goede boarding van de gasten. Er is een goede aanrijdroute en er is een parkeerplaats die ruimte biedt aan 300 auto’s.

 

Aanmelden

Deze Passagiers Terminal bevindt zich op 350 meter afstand van de Rotterdamse vestiging van Constant In Beweging, aan de Stieltjesstraat 76 in Rotterdam. Belangstellenden voor de open dag kunnen contact opnemen met Esther Sijsenaar van Constant In Beweging: (026) 351 5181 en e.sijsenaar@constantinbeweging.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!