Back Back Nieuws

Open Business Game: nieuwe trends in leiderschap

02 februari 2015
Business Ixperience Games (BIG) organiseert 25 februari een Open Business Game met als thema 'De leider de baas: nieuwe trends in leiderschap'. In deze kennismaking kunnen deelnemers ervaren hoe je spelenderwijs het rendement van je organisatie kunt verhogen. De bijeenkomst gaat over authentiek leiderschap en is gericht op leiders en managers.

Leiderschap
Initiatiefnemer Casper Jansen over de Open Business Game: 'Over leiderschap wordt veel gekletst en nog meer gezwetst. Een echte leider, bijna iedereen wil het zijn, slechts weinigen zijn uitverkoren. Maar wat is dat eigenlijk, een echte leider. Bestaat die eigenlijk wel? En zijn ze eigenlijk wel nodig? Of hebben we meer aan charismatische en inspirerende managers? In de business game 'DE LEIDER DE BAAS' gaan we op zoek naar echte leiders en vinden we hun ware volgers'.

Speedcolleges
Tijdens de business game 'Bricks & Brains' zoomt BIG in op de rol van de leider. In drie speedcolleges wordt onthuld hoe we onze leiders kiezen en waarom dat zo vaak de verkeerde zijn. Wat het geheim is van authentiek leiderschap. Waarom macht uit is en gezag in. 'En wat die Darwin er überhaupt mee te maken heeft…', voegt Casper daar aan toe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!