Back Back Nieuws

Opel en The New Motion verzorgen 'electric shuttle' tijdens Euro Hockey League

06 april 2012
Gedurende de KO16 van de Euro Hockey League van 6 tot en met 9 april in Rotterdam - georganiseerd en mede ontwikkeld door Sportmarketing Bureau PRO SPORT - zorgen Opel en The New Motion ervoor dat alle officials duurzaam vervoerd kunnen worden in de elektrisch aangedreven Opel Ampera.

 

Samenwerking

Opel stelt hiervoor vijf Ampera’s beschikbaar en The New Motion vier loloo’s. Een van deze vier slimme laadpalen blijft permanent op het terrein van Hockey Club Rotterdam achter. Deze wordt door Opel en The New Motion beschikbaar gesteld.

 

The New Motion

Opel Nederland levert naast de gebruikelijke service, een extra pakket aan diensten, zodat een zorgeloze overstap naar deze nieuwe vorm van mobiliteit gegarandeerd is. In dit extra pakket aan diensten voorziet Opel samen met The New Motion - een bedrijf dat elektrisch rijden wil stimuleren door het realiseren van een landelijk netwerk van loloo laadpunten en snelladers. The New motion zal Ampera-berijders daarom met een totaalpakket aan diensten begeleiden.

 

Benodigde laadpunt

Per berijder zullen desgewenst het benodigde laadpunt (de loloo) thuis en eventueel op kantoor aangelegd worden, en kan de aanleg van een publiek oplaadpunt gecoördineerd worden. Berijders kunnen daarbij de beschikking krijgen over een laadpas waarmee overal in het land opgeladen kan worden. Door overal gemakkelijk te kunnen laden kan de berijder zoveel mogelijk op stroom rijden.

 

Loloo op Euro Hockey League

Gedurende de Euro Hockey League zullen er vier loloo’s en vijf Opel Ampera's in bedrijf zijn. Gastheer Hockey Club Rotterdam heeft daarnaast ook gekozen om permanent een loloo op het terrein te installeren, zodat bezoekers altijd ‘elektrisch opgeladen’ vertrekken na een bezoek aan de club. De loloo voor de club wordt beschikbaar gesteld door Opel en The New Motion.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!