Back Back Nieuws

Opdrachtgever bewijst het: bedrijven krijgen de ruimte in Space Expo

18 december 2015
Ruimtevaartmuseum Space Expo is bij uitstek geschikt voor het lanceren van nieuwe bedrijfsproducten, vanwege de high-tech omgeving en de geavanceerde technische hulpmiddelen. Een bedrijf uit Noord-Europa maakte daar dankbaar gebruik van. Het bedrijf reed vanuit winterse oorden met twee vrachtwagens vol apparatuur en een crew van 25 man naar Noordwijk om een bijeenkomst voor resellers voor te bereiden.

Space Expo werd daarvoor in minder dan een dag omgebouwd tot een weergaloze presentatieplek, waar de eerste maanlander en een op maat nagemaakte module van het internationale ruimtestation ISS centraal stonden. In het centrale deel van de expositie, naast de Ariane raket en onder een aantal ESA satellieten, verzorgde cateraar Kok & Butler uit Noordwijkerhout de lunch.

Uiteenlopende faciliteiten
Onlangs maakte ook het Nederlandse zusterbedrijf van de opdrachtgever voor een presentatie gebruik van de unieke uitstraling en de innovatieve faciliteiten van Space Expo. De zakelijke ontmoetingsruimtes van Space Expo zijn geschikt voor grote en kleine bijeenkomsten, zoals recepties, meetings, presentaties, lezingen, seminars, congressen en diners. Daarnaast zijn er regelmatig netwerkbijeenkomsten in een van de spectaculaire ruimtes.

ESTEC
Space Expo is naast het ruimtevaartmuseum ook het officiële bezoekerscentrum van ESTEC. Dat is de Nederlandse vestiging van ESA, the European Space Agency. Hier wordt dagelijks gewerkt aan ontwikkelingen en toepassingen van de Europese ruimtevaartindustrie voor satellieten, communicatie, navigatie en de ontwikkeling van nieuwe en duurzame technologie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!