Op wereldreis!Op wereldreis!
Back Back Nieuws

Op wereldreis!

26 juli 2021

Op wereldreis? Ja, naar Camping de Wereld wel te verstaan – een festivalterrein met 80 ingerichte tipitenten en yurts. Een amfitheater, restaurant, kampvuurplek, een bar en eigen strand. Dit is de plek waar je met je team de start van de 2e helft van 2021 kunt beleven, waar je de successen kunt vieren en waar je elkaar kunt ontmoeten – lekker in de buitenlucht. De Wereld belooft je één ding: een onvergetelijke ervaring!

Ervaren wereldreizigers

Toen in 2020 alles anders liep dan verwacht, riep Diederik de belevenisprofessionals en creatieve breinen uit de evenementenwereld bij elkaar. Samen bliezen ze leven in Camping de Wereld. In 2021 strijkt het gezelschap neer in het waterrijke landschap van Zeewolde. Een camping, of beter gezegd een festivalterrein, met 80 ingerichte tipitenten en yurts waar je een wereldreis maakt. Op Camping de Wereld ontbreekt het je aan niets. En als ervaren wereldreizigers weet de organisatie dat er niets belangrijker is dan een comfortabel bed en een ruime plek. Zelfs op een volle wereld is er nog voldoende privacy!

Grenzen vervagen

Op Camping de Wereld vervagen de grenzen en zijn de mogelijkheden eindeloos, of je nou met je team wil voorbereiden op de 2e helft van het jaar, successen wil vieren, een familiedag organiseert, een recruitmentevent voor nieuw talent of je relaties wil uitnodigen. Er is altijd wel een goede reden om naar Camping de Wereld te komen, en één ding is zeker; je moet wel blijven slapen!

BINK

Omdat ieder bedrijf andere behoeften en wensen heeft maakt Camping De Wereld graag een programma op maat. Dit doen ze samen met de eventprofessionals van BINK - Specialist in zakelijke evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!