Back Back Nieuws

Op safari met Rode Baretten

06 juli 2015
De Rode Baretten van de Landmacht slaan van 6 tot en met 10 juli hun kamp op in de regio Tilburg. Een spectaculaire oefening vindt plaats op de Beekse Bergen, een locatie van Libéma. In samenwerking met de Landmacht biedt Safaripark Beekse Bergen belangstellenden de kans om in een legervoertuig een safaririt te maken: Afrika, gevaarlijk dichtbij. Voor de Rode Baretten is deze omgeving overigens bekend terrein vanwege hun missie in Mali.

Oefening
Vrijdag 10 juli vindt er een grote oefening plaats op het outdoorterrein van Event Center Beekse Bergen. Hierbij wordt gesimuleerd dat één van de voertuigen op een bermbom rijdt. Vervolgens komen de militairen in actie om de andere voertuigen te beschermen. Een Chinook transporthelikopter zorgt voor ondersteuning en landt op het terrein van Event Center Beekse Bergen.

Safaririt
Wie kans wil maken op een safaririt in een legertruck (Scania Wissel Laad Systeem) of een Mercedes Benz-jeep in camouflagekleuren hoeft alleen maar te reageren op het bericht over de oefening op de Facebook-pagina van Safaripark Beekse Bergen. Inzenden kan tot dinsdag 7 juli 16.00 uur. De winnaars worden door loting bepaald. Zij mogen ook enkele vrienden en/of gezinsleden meenemen. Er is plaats voor respectievelijk drie en vier passagiers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!